Om Dyrlægens Gård

Hvem er vi?

Ulla blev uddannet dyrlæge i 2011 på Landbohøjskolen i København (også kaldet KU LIFE). Hun har arbejdet på forskellige størrelser smådyrsklinikker både i Danmark og i udlandet - bl.a. som frivillig dyrlæge på en akutklinik i Thailand og som dyrlæge på Lundabygdens Djursjukhus i Sverige. Senest har hun arbejdet i Hill''s Pet Nutrition Danmark som konsulent og dyrlæge og fået yderligere erfaring med ernæring af hunde og katte.

Jonas har læst Markedsføringsøkonom på Niels Brock, HA Bachelor på Syddansk Universitet og kandidaten cand.merc.mib på Copenhagen Business School i København. Jeg har arbejdet med innovation og forretningsudvikling ved bl.a. Kruuse A/S i Langeskov og Fynske Medier. Har du brug for hjælp med eftersøgning af et anskudt rådyr, dådyr eller krondyr, så kan han træffes på tlf. 53 65 05 16.

Vores familie består derudover af vores søn Kristoffer på 6 år, som går iskole på Hjemly Friskole, Labrador Abbi 7 år og Labrador Ellie 3 år, 2 huskatte Kaj og Noughat og 20 høns af racen Brahma og La Bresse.


Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 30 29 22 62 eller 

e-mail kontakt@dgpost.dk, hvis du vil bestille tid til dit kæledyr eller har spørgsmål. 

Vi tilbyder også hundetræning​

​Kontakt Dyrlægens Gård

Udfyld formularen, så vender vi tilbage husrtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

★★★★★

Julie Hansen

""Så søde dyrlæger og dejligt sted! I hjalp vores elskede Mille akut - så hun i dag har det godt. Jeg er jer evig taknemlig

★★★★★

Michael Hansen

"Fantastisk dyrlæge har virkelig tid til ens dyr og forklarer i alle detaljer..... KAN VARMT ANBEFALES"

★★★★★

Klaus Böck Byriel Christiansen

"God, skånsom og hurtig behandling af vores hund Arthur. Super venligt og serviceminded personale i hyggelige omgivelser"

★★★★★

Bettina Kallehauge

"Super fin service, rigtig god vejledning, et rigtig godt sted, som klart anbefales"

Adresse

Toftekrogen 19
​5600 Faaborg


​CVR: 35737847

​​Bankoplysninger: Nordea 2010 4392386039

Kontakt os

​Telefon: 30 29 22 62

E-mail:​ kontakt@dgpost.dk

Ved udeblivelse fra aftalt konsultation eller aflysning mindre end 24 timer før aftalte tidspunkt, da opkræves konsultationshonorar - 675 kr.