Allergiudredning udføres 

​Her på Dyrlægens Gård ser vi tit sygdomme i huden, og det er én af de hyppigste årsager til, at I kæledyrsejere søger dyrlæge. Hudlidelser kan være livslange, men der er mange muligheder for at minimere generne for jeres kæledyr, således at de ikke bliver til store kroniske problemer. Og ved hudproblemer da menes lidelser såsom øreproblemer, kløe, hudinfektioner, lidelser i analområdet, sår i huden og problemer ved poterne.

Når vi minimerer allergigenerne for jeres kæledyr, så er det vigtigt at fortælle, at der vil være op- og nedture i dit kæledyrs liv med allergi. Der vil blive lavet en individuel plan for, hvad der vil være bedst for dit kæledyr, således at allergien fylder mindst muligt i jeres hverdag, og jeres kæledyr har en god livskvalitet.

Årsager til hudproblemer

Nogle af de hyppigste årsager til hudproblemer er bakterielle infektioner, lopper, svampeinfektioner, diverse former for allergier, foderintolerance og ræveskab. Så som I kan læse, så er der mange ting, som kan være skyld i, at jeres kæledyr har et hudproblem, og derfor skal man som ejer væbne sig med tålmodighed i udredningen, da dyrlægen i mange tilfælde skal spore sig ind på, hvad det er, som udløser dit kæledyrs hudlidelse. 

Processen kan være langvarig og frustrerende for både dig som ejer og dyrlægen, da det sjældent drejer sig om et ”quick fix”, når det kommer til udredningen af hudlidelser. Denne form for lidelser kan tit kræve flere undersøgelser i udredningsprocessen samt løbende kontroller.

Forsvar mod de forskellige allergener

I nogle tilfælde anbefales det, at der tages en blodprøve, som herefter sendes til et laboratorium, hvor de aflæser hundens forsvar mod de forskellige allergener. Dette resultat kan herefter bruges til at lave en vaccine (hyposensibilisering), som injiceres med en lille dosis af de allergener, som dit kæledyr har en allergisk reaktion imod. 

Ved denne model, da er det meningen, at dosisen af allergenerne øges stille og roligt, således at dit kæledyrs immunforsvar blive vænnet til at modstå de allergener, som giver dit kæledyr allergi. Ved denne vaccinationsmetode, da vil det for nogle kæledyr mindske allergisymptomerne eller helt få dem til at forsvinde.

Kontakt Dyrlægens Gård

Udfyld formularen, så vender vi tilbage husrtigst muligt.​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Toftekrogen 19
​5600 Faaborg


​CVR: 35737847

​​Bankoplysninger: Nordea 2010 4392386039

Kontakt os

​Telefon: 30 29 22 62

E-mail:​ kontakt@dgpost.dk

Ved udeblivelse fra aftalt konsultation eller aflysning mindre end 24 timer før aftalte tidspunkt, da opkræves konsultationshonorar - 675 kr.