Røntgen

Her på Dyrlægens Gård har vi vores eget digitale røntgenudstyr. Vi benytter os af røntgenbilleder, når vi mistænker et brud på knogler, slidgigt, rygproblemer, vækstproblemer, eller når vi ønsker at vide, hvor mange hvalpe en drægtig tæve har i maven. Røntgen kan selvfølgelig også anvendes for at få et godt oversigtsbillede af bughulen ved mistanke om et fremmedlegeme i mavetarmkanalen eller andre steder i dit kæledyrs krop.

For at lave nogle gode og præcise røntgenbilleder kræver det, at patienten ligger helt stille. Her på Dyrlægens Gård vælger vi i langt de fleste tilfælde at give patienten en let bedøvelse, når der skal tages røntgenbilleder. Når vi tager røntgenbilleder af lunger eller af hjerte, da bedøver vi ikke altid patienten, da det kan påvirke vurderingen af for eksempel hjertet, samt øge den helbredsmæssige risiko for patienten.

Kontakt Dyrlægens Gård

Udfyld formularen, så vender vi tilbage husrtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Julie Hansen

""Så søde dyrlæger og dejligt sted! I hjalp vores elskede Mille akut - så hun i dag har det godt. Jeg er jer evig taknemlig

★★★★★

Michael Hansen

"Fantastisk dyrlæge har virkelig tid til ens dyr og forklarer i alle detaljer..... KAN VARMT ANBEFALES"

★★★★★

Klaus Böck Byriel Christiansen

"God, skånsom og hurtig behandling af vores hund Arthur. Super venligt og serviceminded personale i hyggelige omgivelser"

★★★★★

Bettina Kallehauge

"Super fin service, rigtig god vejledning, et rigtig godt sted, som klart anbefales"

Adresse

Toftekrogen 19
​5600 Faaborg


​CVR: 35737847

​​Bankoplysninger: Nordea 2010 4392386039

Kontakt os

​Telefon: 30 29 22 62

E-mail:​ kontakt@dgpost.dk

Ved udeblivelse fra aftalt konsultation eller aflysning mindre end 24 timer før aftalte tidspunkt, da opkræves konsultationshonorar - 675 kr.