Øreundersøgelse

Ørene er tit tætforbundet med sygdomme i huden, og der er dermed en tæt forbindelse imellem øre- og hudproblemer. Et øreproblem kan være en infektion, som kan indeholde både bakterier og svampe, og som kan behandles i de fleste tilfælde med øreskylninger og særlig ørerens.

I nogle tilfælde hvor jeres kæledyr har fået en massiv infektion i øret, og kæledyret ikke vil lade dyrlægen kigge med et otoskop i øret, da kan det være nødvendigt at give en let bedøvelse, således at øret kan blive renset godt op og dyrlægen har mulighed for at tjekke, om trommehinden er intakt.

​Ved gentagne og kroniske øreproblemer, da vil dyrlægen i mange tilfælde tage en snak med jer kæle om en allergiudredning, som I mange tilfælde vil starte med et foderskift, shamponering og forebyggende ørerens, som er tilegnet de specifikke symptomer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Julie Hansen

""Så søde dyrlæger og dejligt sted! I hjalp vores elskede Mille akut - så hun i dag har det godt. Jeg er jer evig taknemlig

★★★★★

Michael Hansen

"Fantastisk dyrlæge har virkelig tid til ens dyr og forklarer i alle detaljer..... KAN VARMT ANBEFALES"

★★★★★

Klaus Böck Byriel Christiansen

"God, skånsom og hurtig behandling af vores hund Arthur. Super venligt og serviceminded personale i hyggelige omgivelser"

★★★★★

Bettina Kallehauge

"Super fin service, rigtig god vejledning, et rigtig godt sted, som klart anbefales"

Adresse

Toftekrogen 19
​5600 Faaborg


​CVR: 35737847

​​Bankoplysninger: Nordea 2010 4392386039

Kontakt os

​Telefon: 30 29 22 62

E-mail:​ kontakt@dgpost.dk

Ved udeblivelse fra aftalt konsultation mm. da opkræves konsultationshonorar - 675 kr.