Vi har fuldt laboratorium

Dyrlægens Gård råder over eget fuldt laboratorium, hvor vi kan udføre de fleste analyser på blod og urin. Det betyder, at vi oftest har svar på prøverne samme dag og derfor kan starte den rette behandling uden unødig forsinkelse.

Vi kan via en blodprøve teste dyrets nyre- og leverfunktion, om din kat er smittet med leukæmi (FeLV) eller katteaids (FIV), måle blodsukkeret, fastsætte det optimale parringstidspunkt for din tæve og meget mere. Vi har også diverse ”snap-test” her på klinikken, så vi kan afgøre med det samme, om din hund for eksempel er smittet med Borrelia eller lignende. Vi arbejder sammen med 3 store eksterne veterinære laboratorier i forbindelse med gentest, allergitest og mere avancerede parametre, som vi måtte have behov for at teste.

Kontakt Dyrlægens Gård

Udfyld formularen, så vender vi tilbage husrtigst muligt.​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Julie Hansen

""Så søde dyrlæger og dejligt sted! I hjalp vores elskede Mille akut - så hun i dag har det godt. Jeg er jer evig taknemlig

★★★★★

Michael Hansen

"Fantastisk dyrlæge har virkelig tid til ens dyr og forklarer i alle detaljer..... KAN VARMT ANBEFALES"

★★★★★

Klaus Böck Byriel Christiansen

"God, skånsom og hurtig behandling af vores hund Arthur. Super venligt og serviceminded personale i hyggelige omgivelser"

★★★★★

Bettina Kallehauge

"Super fin service, rigtig god vejledning, et rigtig godt sted, som klart anbefales"

Adresse

Toftekrogen 19
​5600 Faaborg


​CVR: 35737847

​​Bankoplysninger: Nordea 2010 4392386039

Kontakt os

​Telefon: 30 29 22 62

E-mail:​ kontakt@dgpost.dk

Ved udeblivelse fra aftalt konsultation eller aflysning mindre end 24 timer før aftalte tidspunkt, da opkræves konsultationshonorar - 675 kr.