Tandrensning på hund og andre kæledyr

Vi kæledyrsejere ved, hvor ondt det gør at have et hul i tænderne – eller endnu værre: en tandrod, der skal behandles. Dyr mærker den samme smerte, som vi mennesker. Det er derfor utroligt vigtigt, at vi som ejere holder godt øje med vores dyrs tænder, som vi f.eks. kan forebygge med en tandrensning til f.eks. hund.

Her på Dyrlægens Gård i Faaborg nær Ringe og Assens på Midtfyn har vi tandudstyr, så vi kan hjælpe dit kæledyr med at komme af med dens paradentose, og i værste tilfælde trække nogle tænder ud. For at vi kan udføre en grundig undersøgelse og derefter selve tandbehandlingen, kræver det, at dyret er under fuld narkose. Under narkosen bliver dyret naturligvis fuldt tæt med monitorering af iltmætning, vejrtrækning og puls.

Tandkort og før/efter-billede ved tandrensning af hund

Når I kommer og henter jeres kæledyr, vil I få udleveret et tandkort, så I kan se, hvad vi har lavet. Vi vil også vise jer et ”før/efter-billede” af tænderne, som har fået en kærlig og omsorgsfuld behandling og/eller tandrensning. I vil også blive instrueret i, hvordan I skal forholde jer til behandlingen, alt efter hvad dyret har gennemgået med tænderne.

På vores dyreklinik er det altid de samme to ansigter, I møder – både i klinikken og på telefonen. Der er altid en rolig og afslappende atmosfære, så både du som ejer og dit kæledyr føler sig i trygge hænder.

Ring til os i dag for mere information

Hvor ofte skal der foretages tandrensning på hund? Vi står klar til at besvare alle jeres spørgsmål ang. priser, narkose og mange andre ting. Så I skal derfor ikke tøve med at kontakte os for mere information.

Ring til os allerede i dag på telefon: 30 29 22 62 eller skriv til e-mail:kontakt@dgpost.dk. Vi ser frem til at hjælpe med tandbehandling og tandrensning på hund og kat.​

Før​

Efter​

​Kontakt Dyrlægens Gård

Udfyld formularen, så vender vi tilbage husrtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Toftekrogen 19
​5600 Faaborg


​CVR: 35737847

​​Bankoplysninger: Nordea 2010 4392386039

Kontakt os

​Telefon: 30 29 22 62

E-mail:​ kontakt@dgpost.dk

Ved udeblivelse fra aftalt konsultation eller aflysning mindre end 24 timer før aftalte tidspunkt, da opkræves konsultationshonorar - 675 kr.