Kastration udføres her

​Her på Dyrlægens Gård udfører vi dagligt operationer. Kastration af hund, kat og kaniner er blandt andet nogle af de standardoperationer, som Dyrlæge Ulla Qvist laver.

Når dit kæledyr skal opereres, foregår det ambulant, og der vil derfor ikke være tale om overnatning, når dit dyr er blevet kastreret.

Når du afleverer dit kæledyr om morgenen, kontrolleres kredsløbet og vejrtrækningen af dyrlæge Ulla Qvist, og en del patienter får taget en blodprøve forud for narkosen. Vi anbefaler denne præ-operative blodprøve til alle hunde og katte, dog især til alle patienter, som er over 7 år gamle. Til at starte med giver vi en indsprøjtning, der både indeholder noget afslappende og smertestillinde medicin. En anden fordel ved denne indsprøjtning er, at mængden af narkose-stoffer kan reduceres.

Under operationen er vi opmærksomme på, at jeres kæledyr holdes dejlig varm, da kropstemperaturen ellers vil falde under narkosen. Der er endvidere koblet overvågning på patienten, som hele tiden viser os puls, vejrtrækning og blodets iltmætning.

Kontakt Dyrlægens Gård

Udfyld formularen, så vender vi tilbage husrtigst muligt.​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Toftekrogen 19
​5600 Faaborg


​CVR: 35737847

​​Bankoplysninger: Nordea 2010 4392386039

Kontakt os

​Telefon: 30 29 22 62

E-mail:​ kontakt@dgpost.dk

Ved udeblivelse fra aftalt konsultation eller aflysning mindre end 24 timer før aftalte tidspunkt, da opkræves konsultationshonorar - 675 kr.