Vaccination til dit kæledyr

​Her på Dyrlægens Gård anbefaler vi, at jeres kæledyr (primært hunde og katte) bliver vaccineret 1 gang om året. Ved vaccinationen får jeres kæledyr et sundhedstjek, hvor hud, pels, vægt, negle, øjne, mundhule, hjerte, lunger med mere bliver tjekket. 

I vil blive spurgt om forskelige ting angående jeres kæledyr, som giver Dyrlæge Ulla Qvist et godt indblik i, hvordan jeres kæledyrs helbredstilstand er. Vi giver den bredest dækkende vaccine til jeres kæledyr, da de internationale retningslinjer generelt foreskriver, at man bør vaccinere med den bredeste dækkende vaccine, og faktisk også en del hyppigere end en gang om året, hvis I for eksempel rejser til Sydeuropa, hvor smittepresset er større end her i Norden.

Skal jeres hund i pension, til udstillinger eller deltage i større jagter, da anbefaler vi, at I også får vaccinen mod kennelhoste-bakterien Bordetella bronchiseptica, da den almindelige årlige vaccine kun dækker kennelhoste-virus.

Vigtige regler gør sig glædende i udlandet

Hvis jeres kæledyr skal med til udlandet på rejse, da skal kæledyret have sit eget pas, som vi kan lave med det samme her på klinikken. Dog skal dyret også have en rabiesvaccination, og den slår først an efter 3 uger. Derfor skal I være ude i god tid og få jeres kæledyr vaccineret minimum 3 uger før afrejse.

Har I en indekat, så anbefaler vi selvfølgelig et årligt sundhedstjek, og i forbindelse med det årlige sundhedstjek, da anbefaler vi stadigvæk at få katten vaccineret. Andre katteejere, som kommer på besøg i jeres hjem, kan nemlig tage smitte med videre til jeres kat, og dermed risikerer I, at jeres kat alligevel bliver syg, selvom det er en indekat.

Kontakt Dyrlægens Gård

Udfyld formularen, så vender vi tilbage husrtigst muligt.​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Toftekrogen 19
​5600 Faaborg


​CVR: 35737847

​​Bankoplysninger: Nordea 2010 4392386039

Kontakt os

​Telefon: 30 29 22 62

E-mail:​ kontakt@dgpost.dk

Ved udeblivelse fra aftalt konsultation eller aflysning mindre end 24 timer før aftalte tidspunkt, da opkræves konsultationshonorar - 675 kr.